Tuesday, 13 December 2016

KIMCHI AKAK SEDAP TAK??

Bila Customer tanya.. kak.. kimchi akak sedap tak??kita sebagai penjual nak jawab apa?????hehhee
Jawapan akak ialah:
Sebagai pembuat dan penjual Kimchi. Akak Pasti akan cakap sedap. Belum pernah lagi akak jumpa penjual mengatakan apa yang dia jual tak sedapkan..Anda pernah jumpa tak.. Penjual kata... saya punya masakan ni tak sedap. belilah.. tapi tak sedap.. pernah jumpa tak?? Kalau jumpa mmg rare la.. atau pun penjual tu sedang mengalami masalah mental. hahahhaha kan kan..
So sebagai penjual akak mmg QOLBI KIMCHI sedap.. tapi sedap atau tak bergantung kepada tekak dan rasa manusia. Rasa ini berbeza-beza. Ada yang suka, ada yang kata tak sedap.. masin la.. masam la.. manis la.. dan macam-macam. Apa yang boleh akak katakan ialah.. Biarkan lidah dan tekak anda merasakannya sendiri. Cuba dulu. kemudian baru boleh buat keputusan sebenar samada ia sedap atau tak.
Apa yang boleh akak katakan.. setakat ini Allah hantarkan kepada akak pelanggan-pelanggan yang hebat dan baik hati. Alhamdulillah.
Jom!!! rasaikan dulu QOLBI KIMCHI. Bila dah rasa barulah boleh Komen.. sedap ke tidak kan. Tapi Jika tanya Akak.. Akak akan jawab... SEDAPPPPP... ( psst.. jangan percaya sehingga anda merasainya sendiri.. hehehe) Betul akak cakap. kena rasainya sendiri barulah tahu bahawa QOLBI KIMCHI ni SEDAPPPPPPPP.. hehhe
Jom Order QOLBI KIMCHI
01132033313
01132033313
011320 33313

Akak tunggu anda wastapp ye..!!!!Bolehkan Boleh...
qolbikimchi
Testimoni QOlbi Kimchi


No comments:

Post a Comment